ALL-in Package UITVERKOCHT!!!!

Sinds enkele dagen hebben we de kaap van 180 deelnemers bereikt. Hun plaats is gegarandeerd op ons RocDuMaroc vliegtuig dat vertrekt vanuit Zaventem op 12 oktober. Wie nu nog wil inschrijven kan dit, maar zal zelf zijn/haar vlucht moeten organiseren. ( fietstransport regelen wij) Uiteraard kunnen wij iedereen hierbij helpen aangezien we al 9 jaar

Lees verder »

Andy Peelman trekt met ons mee naar Marokko

Andy Peelman, alias inspecteur Koen uit ‘ De Buurtpolitie’ gaat deelnemen aan deze loodzware mountainbike race. Hij treedt hiermee volledig buiten zijn comfortzone… fietsen is nooit zijn grote passie geweest maar toch wil hij de pracht van het land ontdekken op een extreme en avontuurlijke wijze zonder hiervoor het bloed uit zijn aderen te fietsen.

Lees verder »

Bioracer makes you faster

Ook voor 2019 hebben RocDuMaroc en Bioracer de krachten gebundeld en kan u via deze webshop de officiële outfit aankopen. Voor zowel heren als dames bieden wij een aantal praktische artikelen aan waarmee u niet alleen tijdens het event maar ook thuis op training in alle comfort kunt fietsen. Daarnaast hebben we dit jaar ook

Lees verder »

Full house tijdens de persvoorstelling

De officiële presentatie van RocDuMaroc 2019 was een zeer groot succes. Meer dan 150 geïnteresseerden waren aanwezig bij Lazy jack voor een eerste kennismaking met onze organisatie. Het zal daarom ik niet lang meer duren voordat RocDuMaroc 2019 uitverkocht zal zijn.  

Lees verder »

Fantastische prijs voor de winnaar van RDM 2019

Twijfel je nog om je te registreren voor de wedstrijdcategorie, dan is dit misschien een reden om het zeker te doen! Niner Bikes Benelux voorziet een splinternieuwe  NINER RKT 9 RDO 3-STAR GX EAGLE MTB  voor de winnaar van de wedstrijdcategorie 2019! http://ninerbikes.com/MY19-RKT-9-RDO-3-STAR DOUBT KILLS MORE DREAMS THAN FAILURE EVER WILL !!!  

Lees verder »